Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pentru indexActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Baieram după descinderi. Un primar din Gorj anunță petrecere mare în weekend

Un primar din Gorj și-a anunțat lansarea candidaturii imediat după ce a fost vizitat de anchetatorii acasă, dar și la instituția pe care o administrează. Este vorba despre Robert Păiuși, alesul local din Stejari, care și-a promovat lansarea candidaturii pe facebook, și tot prin intermediul rețelelor de socializare a invitat și cetățenii să participe la petrecerea fastuoasă. Amintim că, ieri, mascații au descins la Stejari, primarul fiind suspectat de utilizarea unei cantități însemnate de combustibil, achiziționată din bugetul local, în interesele sale personale.

Primarul din Stejari se află în atenția anchetatorilor. Polițiștii de la Serviciul de Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au descins la locuința lui Robert Păiuși dar și la alte locații din comună, alesul local fiind vizat în mai multe dosare penale, unul dintre acestea referindu-se la modalitatea prin care au fost realizate decontări de combustibil.

După ce a scăpat de anchetatori, Robert Păiuși, a făcut a intrat în direct pe facebook și a început să-i blesteme pe cei care îi vor răul.

Apoi s-a gândit să pună de o petrecere care se anunță a fi una pe cinste. Așa că  i-a chemat pe locuitorii comunei Stejari la evenimentul de lansare a candidaturii sale pentru un nou mandat, care va avea loc duminică, 21 aprilie. La petrecere este invitat și staful PSD.

Robert Păiuși susține că nu a făcut nimic ilegal și le transmite localnicilor să- suțină și să aibă încredere în el.

Articole similare

Back to top button