Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Tot mai multe persoane renunță la locul de muncă

Schimbări în piața muncii! Din ce în ce mulți oameni își schimbă tot mai frecvent locul de muncă. Motivele sunt neașteptate, dar unele sunt și previzibile, de exemplu nemulțumirea față de salariile primite în conformitate cu munca depusă.

Posturile ocupate pe perioade scurte de timp nu avantajază activitatea la locul de muncă. Acesta este motivul pentru care mulți dintre angajați fac eforturi mari de a rezista cât mai mult la un loc de muncă, deși acesta nu le oferă satisfacții. Mulți oameni spun că sunt dispusi să renunțe la locul de muncă din cauza stresului și a orelor lucrate peste program, însă dacă angajatorul ar compensa în bani munca depusă i-ar putea motiva mai mult să nu își caute altceva.

Oamenii care își schimbă rapid locurile de muncă au fost, în trecut, asociați cu o lipsă de angajament sau rezistență, cu o incapacitate de a crește și de a prospera.

Articole similare

Back to top button