Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pentru indexActualitateSliderSocialUltima ora

Jocurile de noroc interzise în mediul rural

Sălile de jocuri vor dipărea din localitățile mici, după promulgarea legii care interzice jocurile de noroc în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Săptămâna trecută, Parlamentul dădea undă verde proiectului care interzice păcănelele în localitățile mici, iar președintele României a promulgat legea care scoate sălile de jocuri de noroc din localități cu o populație mică.

Legea promulgată de Președinte stabilește niveluri mai ridicate pentru taxele aferente licenţei de organizare şi de exploatare a jocurilor de noroc, interzicerea băuturilor alcoolice în locaţii, înfiinţarea unui registru al companiilor şi sediilor, precum şi majorarea garanţiilor depuse de companii, obligaţia operatorilor de a avea sediul social în România.
Cetățenii au o parere buna despre promulgarea acestei legi și spun că este benefică pentru toată lumea.
Însă sunt și oameni care se mai gândesc și la pierderea materială a statului prin această lege și consideră că nu îi ajută pe dependenții de păcanele să renunțe la jocurile de noroc.

Concret potrivit legii, cazinourilor și jocurilor de noroc le este interzis să își desfașoare activitatea în sate sau în orice localitate mai mica de 15.000 de locuitori.

Articole similare

Back to top button