Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pentru indexActualitateSliderSocialUltima ora

Școală din Motru închisă din cauza invaziei de ploșnițe

Școala gimnazială Nr 1 Motru a fost nevoită să își închidă porțile și să își mute activitatea online, după ce mai mulți elevi au confirmat prezența ploșnițelor și prezintă urme de mușcături . Situația a fost amplificată de faptul că părinții acestor copii au venit la școală și au confirmat că acasă se confruntă cu o invazie de ploșnițe.

Situația paraziților este un calvar pentru cetățeni ,care se plâng că au anunțat autoritățile și nu s a luat nicio măsură.
Unul dintre elevi prezintă mușcături vizibile pe corp, iar fratii săi sunt în clase diferite, ceea ce ridică îngrijorări cu privire la răspândirea paraziților. Autoritățile școlare au luat decizia închiderii temporare a școlii pana la remedierea situației. Astfel, elevii vor continua să își desfășoare activitatea în mediul online până când situația va fi complet rezolvată.

Primarul orașului, Cosmin Morega, aruncă vina pe conducerea scolii și a asociației de locatari.

Localnicii cât și directorul școlii au semnalat prezența paraziților in școală,cât și în propriile locuințe,dar primarul ridica din umeri și se ocupă de campania electorală și plantează palmieri în comună.

Articole similare

Back to top button