Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

A intrat în greva foamei la Aninoasa

Situație incredibilă într-o comună din Gorj! Un cetățean al comuniei Aninoasa a intrat în greva foamei și protestează chiar în fața sediului primăriei, fiind nemulțumit că primarul comunei refuză să îi semneze actele pentru un cadastru.

Romulus Petrache acuză primarul din comuna Aninoasa că refuză sistematic să îi semneze actele de cadastru pe un teren al cărui proprietar este. Omul susține că primarul motivează că nu are cadastrist la primărie, apoi ar fi motivat că actele nu ar fi valabile. De patru ori la rând, soția cetățeanului aflat în greva foamei ar fi fost scoasă afară din primărie, pe motiv că nu s-a înscris în audiență, spunând în final primarul că nu semnează documentele, pe motiv că soțul acesteia ar fi „un reclamagiu”.

Acesta susține că primarul nu vrea să-i semneze actele necesare din motive personale, între cei doi existând un conflict mai vechi.

Omul spune că este pompier la Turceni, nu face politică și este adus în această situație pentru o semnătură și o adeverință cerută de cadastrist. Acesta susține că va rămâne în greva foamei până când îi vor fi rezolvate doleanțele.

Articole similare

Back to top button