Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Se fac controale în școli

Situație dramatică la liceele din Gorj! În perioada 4-7 martie 2024, elevii din județ au susținut simularea probelor scrise pentru examenul de Bacalaureat, iar rezultatele s-au transmis de la nivelul Inspectoratului Școlar către toate unitățile de învățământ sub forma unor cataloage cu notele finale. De aceea, în urma acestor note, reprezentanții ISJ Gorj au anunțat controale în liceele în care s-au obținut medii mici în urma simulărilor de la examenul de Bacalaureat.

În Gorj, în perioada 11-19 aprilie 2024, la nivelul unităților de învățământ liceal din județ se derulează o inspecție tematică ce implică analiza rezultatelor simulării examenului de Bacalaureat, prin urmare, sunt anunțate controale de către cei de la Inspectoratul Școlar Județean în liceele în care s-au obținut medii mici la simularea examenului de Bacalaureat.

Potrivit raportului publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, cele mai multe note la toate probele au fost între 1 și 4,99. Niciun elev din Gorj nu a reușit să obțină nota 10 la limba română.

Articole similare

Back to top button