Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Scandal la vârful AUR

Scandal la vârful AUR! Simion l-a suspendat din funcție pe prim-vicepreședintele partidului, Marius Lulea. Motivul pentru care Simion a recurs la acest gest este că prim-vicepresedintele partidului nu este de acord cu candidatul propus la Primăria Capitalei. Marius Lulea este chair fondatorul partidului AUR.

Scandalul domnește în partidul AUR. Nu doar în județul Gorj au început neînțelegerile, ci și la centru. Simion l-a dat afară chiar pe prim-vicepresedintele partidului, pe motiv că nu este de acord cu candidatul la Capitală.

Scandalul a pornit după ce Marius Lulea, chiar fondator al AUR, l-a criticat pe Cozmin Gușă, candidatul la Primăria Capitalei în spațiul public. Lulea a reacționat după suspendarea sa din funcție și spune că nu se consideră indispensabil.

Scandaluri în partid au fost și la nivelul județului. Unul dintre candidații la Primăria Bălești a acuzat-o pe Ionelia Priescu, coordonatorul AUR Gorj, că a înaintat cererea pentru a-l retrage din cursa electorală fără a-l anunța.

Articole similare

Back to top button