Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Liderii AUR, duşi la detectorul de minciuni

Liderii AUR din teritoriu au fost aduşi la detectorul de minciuni pentru a-i demonstra lui George Simion că îi sunt loiali. Şefii din judeţe au mers în Bucureşti pentru a fi testaţi cu aparatul poligraf după ce George Siomion a deschis lista testărilor.

 

Candidații AUR testați cu detectorul de minciuni. Conducerea partidului vrea să se asigure că nu există candidaţi la alegerile locale care au promis funcții pentru bani sau care să trădeze partidul în favoarea partidelor din opoziție. Cel care a deschis lista testărilor cu detectorul de minciuni a fost George Simion, care își îndeamnă colegii să îi urmeze exemplul.

Astăzi, Ionelia Priescu, coordonatorul AUR Gorj, a fost testată.

Ionelia Priescu spune că nu există nimic de ascuns la Gorj. Coordonatorul AUR își dorește ca și candidații pentru cele mai importante funcții din județ să fie testați cu aparatul poligraf.

Testarea candidaţilor AUR la alegerile locale a început din această săptămână și va continua până când toți candidații vor fi supuși la detectorul de minciuni.

Articole similare

Back to top button