Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Avertisment pentru comercianți

Vești proaste pentru comercianți! Cei care refuză să primească ambalajele pe care le returnează consumatorii sunt pasibili de amenzi de până la 60.000 de lei. Garda de Mediu Gorj a intrat în alertă după ce a primit mai multe sesizări că unii comercianți nu vor să primească ambalajele care le sunt înapoiate de clienți. Comisarii Gărzii de Mediu i-a atenționat că sunt obligați să primească ambalajele și să ofere garanția clientului, fără a cere bonul fiscal.

Comercianții au fost atenționați de comisarii Gărzii de Mediu Gorj că în cazul în care refuză să primească ambalajele de la consumatori sunt pasibil de amenzi de până la 60.000 de lei. În lucru, în prezent sunt mai multe sesizări de la un lanț comercial de amploare.

Până în momentul de față nu a fost nimeni sancționat.

Este pentru prima dată când se aplică acest sistem în țara noastră, iar acum când există cadrul legislativ pentru aplicat, trebuie implement.

Articole similare

Back to top button