Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Pacienți puși în pericol

Situație incredibilă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu! Pacienți puși în pericol! Managerul unității medicale le-a transmis celor de la Ambulanță să nu mai aducă pacienții care au probleme cardiace. Totul pentru că, din nou, spitalul nu are niciun medic de gardă pe secția de Cardiologie.

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj a primit, în această dimineață, o adresă de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, semnată de managerul Dumitru Vienescu. În adresă, conducerea SJU Târgu Jiu cere ambulanței să nu mai aducă pacienții cu afecțiuni cardiace în unitatea medicală județeană. Motivul? Nu sunt medici de gardă pe secția de Cardiologie.

Întrebați despre această situație, reprezentanții unității medicale spun că, de fapt, primesc pacienții cu afecțiuni cardiace, însă recunosc că aceștia vor fi consultați de alți medici, nu de specialiști în Cardiologie. Declarațiile sunt contrare celor transmise în adresa oficială, adresă semnată de conducerea uniății medicale.

Prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, critică în termeni duri situația din spitalele din județ.

În perioada sărbătorilor de iarnă, Secția Cardiologie a spitalului din Târgu Jiu nu a avut medici de gardă zile la rând.

Articole similare

Back to top button