Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Romanescu nu se grăbește să finalizeze Calea Eroilor

Șantier fără sfârșit pe Calea Eroilor, strada din Târgu Jiu care face parte din ansamblul monumental al marelui sculptor Constantin Brâncuși. Lucrările nu se mai termină și se tot intervine pe acest sector, asta spre disperarea târgujenilor care s-au săturat de această situație. Oamenii reclamă faptul că materialele folosite şi lucrările nu ar fi de cea mai bună calitate, însă municipalitatea transmite că proiectul a fost unul cu imperfecțiuni încă de la început. Cât despre finalizarea santierului, Marcel Romanescu a declarat că nu se grăbește să facă recepția finală a investiției.

Lucrările executate pe calea Eroilor îi nemulțumesc pe târgujieni. Piatra cubică a sărit, pavajele au crăpat, iar rigolele prezintă întreruperi. Mai mult, oamenii au și alte doleanțe. Nu există treceri de pietoni, iar viața elevilor este pusă în pericol.

Peste două milioane de euro a costat modernizarea acestei străzi din Târgu Jiu, care are o porţiune de numai 500 de metri. În timp ce oamenii reclamă că faptul că lucrările sunt unele de mântuială, municipalitatea răspunde că proictul nu a fost unul perfect. Cât despre recepția finală, Romanescu spune că mai așteaptă.

Modul în care s-au cheltuit banii privind lucrările de modernizare a Căii Eroilor din Târgu Jiu a fost verificat şi de procurorii anticorupţie.

Articole similare

Back to top button