Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSănătateSliderSocialSportUltima ora

Investiție de AMPLOARE la ROȘIA de AMARADIA

Comuna Roșia de Amaradia va beneficia de investiții de amploare. Una dintre ele se referă la montarea de panouri fotovoltaice pentru asigurarea energiei electrice în vederea functionarii pompelor de apă. Primarul localității susține că această investiție ar menține prețul la apă.

,, Vă informam cu ceva timp în urmă că am depus un proiect privind montarea pe o suprafată de aproximativ 0,4500 de ha panouri fotovoltaice, în zona bazinelor de înmagazinare apă .
Acesta este un proiect cu finanțare europeană ,derulat prin “Ministerul Energiei”
Scopul investiției , este de a asigura energia electrică pentru functionarea pompelor de apă din cadrul sistemului de gospodărire locală si asigurarea energiei pentru iluminat public stradal si energia necesara pentru toate clădirile ce aparțin domeniului public.
O astfel de investiție ne va ajuta să menținem prețul la apa distribuită către abonați și în următorii 5 ani (cel putin), tot cu doar 2 lei, cât este în prezent,folosind astfel energia necesară produsă în regie proprie , nu cea din sistemul național.
Astăzi am solicitat la CEZ Distribuție Oltenia aviz ATR.
Suntem foarte aproape de implementarea acestei noi investiții!”, a transmis Liviu Cotojman.

Articole similare

Back to top button