Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Vești bune pentru donatori!

Vești bune pentru donatorii de sânge! Președintele României, Klaus Iohannis, a aprobat legea prin care persoanele care donează sânge de cel puțin trei ori pe an primesc reduceri la plata impozitelor. Donatorii de sânge vor avea parte de încă un beneficiu pe lângă tichetele pe  care le primeau după donare.

Începutul de an a venit cu vești bune pentru donatori.  Valoarea tichetelor s-a triplat, iar donatorii au făcut cozi la centrele de donare. Personalul din centrele de transfuzii se declară depășit de numărul donatorilor și spune că au fost formate liste de așteptare.

Numărul donatorilor crește de la o zi la alta. Beneficiile pentru donare  îi determină pe oameni să calce mai des pragul centrului de transfuzii. Pe lângă tichetele care au o valoare de 280 de lei, donatorii vor primi și o reducere la plata impozitelor.

Recent, legea prin care donatorii beneficiază de o reducere a impozitelor a fost promulgată, iar cetățenii deja au făcut cozi pentru a beneficia de reducerea impozitului pentru locuință.

Articole similare

Back to top button