Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

Candidații USR, amenințați să se retragă

Acuzații grave la adresa conducerii ISJ Gorj! Presedintele USR, Radu Miruță, acuză liderii PSD că amenință candidații opoziției. Membrii Uniunii Salvați România ar fi fost intimidați de către șefa Inspectoratului Școlar Judetean Gorj, membră PSD, cu pierderea funcțiilor sau a locurilor de muncă celor care intra în bătălia electorală din 9 iunie. Marcela Mrejeru dezminte aceste acuzații.

Întrebat dacă Alianța Dreapta Unită a definitivat liste cu candidații pentru alegerile din 9 iunie, liderul USR Gorj, Radu Miruță,  spune că membrii partidului au făcut un pas în spate pentru că ar fi fost făcute presiuni din partea conducerii ISJ Gorj.

Sefa ISJ Gorj, Marcela Mrejeru, dezminte aceste acuzații.

Ministerul Educației a făcut un avertisment ferm în an electoral. Profesorii nu au voie să desfășoare activități politice în școli. Legea interzice acest lucru, iar Inspectoralele Școlare au fost înștiințate printr-o adresă de către oficialii din educație să le reamintească directorilor unităților de învățământ să nu se difuzeze în școli materiale de propagandă. Cei care nu respectă legea riscă să rămână fără catedră.

https://youtu.be/Nhv6F6NCoDQ
 

Articole similare

Back to top button