Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Fără activități politice în școli

Ministerul Educației, avertisment ferm în an electoral. Profesorii nu au voie să desfășoare activități politice în școli. Legea interzice acest lucru, iar Inspectoralele Școlare au fost înștiințate printr-o adresă de către oficialii din educație să le reamintească directorilor unităților de învățământ să nu se difuzeze în școli materiale de propagandă. Cei care nu respectă legea riscă să rămână fără catedră.

Ministerul Educației a transmis o adresă Inspectoratelor Școlare Județene în care le transmite directorilor de școală și cadrelor didactice că orice activitate cu caracter politic în școli este complet interzisă. Interdicția este valabilă atât în timpul orelor de curs, cât și în afara lor.

Oamenii văd cu ochi buni această măsură.

Adresa vine în contextul celor patru runde de alegeri care vor avea loc anul acesta. Profesorii care nu respectă legea riscă să piardă catedra. Se poate ajunge până la desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă.

Articole similare

Back to top button