Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

”Trăim cu mult peste posibilități”

Declarație controversată a economistului-șef al Băncii Naționale Române, Valentin Lazea, care susține că oamenii nu trebuie să își imagineze că le va mai crește nivelul de trai, asta pentru că și în prezent, spune șeful BNR, trăim „cu mult peste posibilități”. Declarația i-a revoltat pe cetățeni în condițiile în care traiul de la o zi la alta este destul e greu.

Oamenii se luptă să supraviețuiască de la o zi la alta, iar prețurile tot mai crescute din ultima perioadă îngroapă pe cei mai mulți dintre ei, în datorii. Deși economistul șef al BNR a declarat că cetățenii nu trebuie să își închipuie că le va mai crește nivelul de trai, asta pentru că în prezent, spune el, se trăiește cu mult peste posibilități. Oamenii sunt revoltați și afirmă că acest lucru este o aberație.

Oamenii spun că nu se pot compara aceste vremuri cu perioada comunistă.

Totodată, șeful BNR a mai adăugat că dacă productivitatea unei persoane scade, dar primește mai mulți bani, ea nu devine mai bogată, ci mai săracă, pentru că „va veni inflația și îi va lua”.

Articole similare

Back to top button