Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Toți copiii merită o casă

Senatorul Ion Iordache a mai ajutat o familie din județ. Recent, Ion Iordache a vizitat o familie din comuna Borăscu a cărei poveste l-a impresionat. Este o familia muncitoare care lucrează la o mănăstire și care își dorește o casă nouă. Lucrurile la casă au început, însă situația financiară nu le-a permis oamenilor să ducă proiectul la bun sfârșit. Ion Iordache va ajuta familia cu materialele necesare pentru a-și finaliza locuința.

Senatorul Ion Iordache este alături de familiile din Gorj. Iordache a fost impresionat de povestea unei familii cu 4 copiii cu vârste de 5, 7, 10 și 12 ani, care lucrează împreună la mănăstire. Ion Iordache și-a propus chiar un proiect prin care va ajuta familiile care nu au posibilitatea de a le oferi copiilor un cămin cald.

Senatorul de Gorj va ajuta familia cu tot ce este necesar pentru a-și termina locuința. Iordache și-a propus ca în termen de 10 zile casa sa fie finalizată, iar cei patru copilași să se bucure de o locuință modernă așa cum ar trebui să aibă toți copiii din Romania.

Ion Iordache dă dovadă, încă o dată, de generozitate și empatie pentru copiii din județ. Proiectul „Toți copiii merită o casă” va continua, iar senatorul de Gorj speră să facă viața mai frumoasă la cât mai mulți copii aflați în aceeași situație.

Articole similare

Back to top button