Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

(Video) Incendiu la Spitalul din Rovinari! Zeci de pacienți, evacuați

,,In jurul orei 12:00 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgente al Spitalului Orășenesc Rovinari.
La fața locului au fost dislocate mai multe echipaje de stingere a incendiilor si acordare a primului ajutor calificat din cadrul institutiei noastre, constatându-se ca angajatii spitalului intervenisera cu ajutorul stingatoarelor fiind eliminat pericolul de propagare.
Colegii nostri au intervenit si au lichidat incendiul, in acest moment fiind eliminat orice pericol.
Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajati si pacienți s-au autoevacuat.
Doua persoane (pacienți) care se aflau in Compartimetul de Primiri Urgente au fost transportati la UPU Tg-Jiu pentru investigațiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectați medical de incendiu.
In acest moment alimentarea cu energie electrica a fost reluată partial si se lucreaza pentru remedierea defectiunilor si alimentarea normala cu energie electrica a spitalului.”  A trasmis ISU Gorj.

Articole similare

Back to top button