Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

Evaziune fiscală la magazinul Primăriei

Parcul Central din municipiul Târgu Jiu a devenit un rai al evaziunii fiscale. Nici măcar angajații din subordinea primarului nu respectă legea. Spre exemplu, vânzătorul magazinului de suvenire Brâncuși administrat de Primăria Târgu Jiu, nu eliberează bonuri fiscale. Cel care a atras atenția despre acest aspect a fost prefectul județului Gorj, care după ce a cumpărat mai multe produse din acest magazin, nu a primit bon fiscal. Așa se întâmplă și cu turiștii care ajung la Târgu Jiu și vor să plece cu un suvenir din orașul lui Brâncuși pentru că angajații au spus că magazinul nu este dotat cu casă de marcat.

Experiența lui Iulian Popescu, prefectul județului Gorj, din magazinul de suvenire amenajat în Parcul Central din Târgu Jiu a fost filmată și postată pe rețelele de socializare.

Imaginile demonstrează că evaziunea fiscală e în floare în Târgu Jiu. Magazinul din Parcul Central administrat de Primăria Târgu Jiu, prin Centrul Brâncuși, bagă bani obținuți din vânzarea suvenirelor în buzunar pentru că nu emit bon fiscal pe motiv că magazinul nu este prevăzut cu casă de marcat.

Articole similare

Back to top button