Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Veste bună pentru angajații CEO

Veste bună pentru angajații CEO. Din acest an, cota de cărbune va putea fi ridicată mult mai devreme. Dacă pană acum, cota de cărbune se ridica relativ târziu, de anul acesta, cota de cărbune va putea fi ridicată de către angajații CEO chiar din luna Mai. Pe lângă această veste, vor fi aprobate și ajutoare financiare pentru angajații bolnavi din cadrul CEO.

Decizia stabilită deja este ca angajații CEO să poată  ridica mult mai repede cele 10 tone de cărbune. Astfel, în perioada următoare vor putea fi depuse cereri, iar de luna viitoare se vor ridica primele cote de cărbune. Tona de cărbune va fi plătită la prețul stabilit, iar sumele vor fi reținute în tranșe din salariu. Liderii de sindicat spun că acestă decizie este una benefică pentru angajați.

Pe lângă cota de cărbune, vor fi aprobate și ajutoare financiare pentru angajații bolnavi din cadrul CEO.

Cărbunele poate să fie o variantă mult mai ieftină de încălzire pentru perioada de iarnă, față de lemn, curent electric sau încălzirea cu gazele naturale.

Articole similare

Back to top button