Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Angajații din primării, în grevă

Activitate blocată de proteste în primăriile din județ. Angajații din administrațiile locale au întrerupt lucrul fiind nemulțumiți de salariile mici pe care le încasează. La Roșia de Amaradia, cetățenii care au avut treabă la primărie au făcut cale întoarsă. Primarul Liviu Cotojman a declarat că au fost rezolvate doar urgențele pe parcursul grevei, oamenii fiind chemați să-și rezolve problemele după finalizarea celor două ore de proteste.

Angajații Primării Roșia de Amaradia au întrerup activitatea timp de două ore și au ieșit în fața instituției. Funcționarii sunt nemulțumiți de faptul că nu au primit majorările salariale promise. Primarul comunei este de acord cu greva subalternilor și spune că numai așa pot obține creșteri salariale.

Cetățenii comunei Roșia de Amaradia au înțeles situația în care se află angajații, fiind eliberate doar urgențele, cum ar fi eliberarea certificatelor de deces.

Primarii atrag atenția că activitatea din primării ar putea fi paralizată de protestele angajaților.

Proteste sunt și în majoritatea primăriilor din țară.

Articole similare

Back to top button