Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Schimbări la examenul auto

Schimbare majoră pentru toți românii care vor carnet de conducere! Examenul teoretic pentru obținerea permisului va putea fi susținut oriunde în țară, nu numai în localitatea de domicilu. Chiar dacă legislația rutieră se modifică acum, schimbările se vor putea aplica efectiv doar după modificarea mai multor acte normative, inclusiv a ordinului privind procedura de examinare pentru obținerea permisului de conducere, termenul stabilit de noua lege fiind începutul toamnei.

Românii vor putea susține examenul teoretic pentru obținerea permisului de conducere oriunde în țară, nu numai în localitatea de domicilu, însă examenul practic va rămâne să fie dat în condițiile actuale. Proba teoretică de verificare a cunoștiințelor pentru obținerea a permisului e conducere se poate susține la orice autoritate competentă de pe teritoriul României cu respectarea condițiilor de vârstă.

Inițiativa vizează eliminarea timpilor foarte mari de așteptare.

 

Articole similare

Back to top button