Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Cea mai mare seră din România, la Rovinari

Cea mai mare seră din România se construiește la Rovinari. Orașul stă pe o pungă de apă termală, o bogăție care poate dezvolta zona din punct de vedere agricol cât și turistic. Robert Filip spune că a discutat cu investitorii turci, care au fost și la Prefectura Gorj, iar aceștia vor să facă în zonă cea mai mare seră de legume din România, cu o suprafață de 5 hectare.

Cea mai mare seră de legume din România urmează să fie construită la Rovinari, a anunțat Robert Filip, la un post de radio local. Va fi cea de-a patra mare investiție cu care se mândrește orașul Rovinari. Primarul atrage investitorii prin scutiri de taxe și impozite, dar și prin implicare în recrutarea forței de muncă.

În 2-3 săptămâni, delegația din Turcia ajunge la Rovinari, pentru a semna actele pentru terenuri. Orașul Rovinari se vor putea lăuda cu peste 3000 de noi locuri de muncă, în ultimii ani.

Orașul Rovinari stă pe o pungă uriașă de apă termală. Investitori din Turcia au fost atrași de acest potențial agricol al orașului, iar aceștia vor să facă în zonă cea mai mare seră de legume din România.

Articole similare

Back to top button