Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Petreceri de 8 Martie

Doamnele și domnișoarele, răsfățate de ziua lor! Autoritățile locale din Gorj au aruncat zeci de mii de lei pentru a impresiona femeile din localitate. Sunt organizate spectacole și petreceri pentru a marca 8 Martie, Ziua Femeii. Dacă unii primari au ales să le ofere femeilor o masă de ziua lor, alții vor aduce în comuna pe care o conduc artiști celebri, cum ar fi Vali Vijelie.

În comuna Bâlteni, autoritățile locale organizează un mega spectacol. Peste 1000 de femei sunt așteptate să petreacă ziua de 8 martie în avans, alături de artiști de renume. Pentru acest eveniment a fost alocată suma de peste 100.000 de lei.

Și doamnele și domnișoarele din Țicleni vor fi sărbătorite de 8 Martie. Primarul Radu Constantin a anunțat că în oraș va fi organizat un spectacol susținut de Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”.

Alți primari au organizat petreceri și de 1 Martie. Este și cazul Primăriei Tismana. Peste 200 de doamne și domnișoare au petrecut alături de primar la un restaurant din localitate.

Petreceri sunt anunțate și în alte comune din Gorj.

Articole similare

Back to top button