Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

A început simularea examenului de Bacalaureat

A început simularea examenului de Bacalaureat 2024 în peste 1320 de unități de învățământ. Conform estimării reprezentanților Ministerului Educației, peste 146 de mii de elevi vor participa la simulare. Elevii claselor a XII-a și a XIII-a au susținut astăzi proba la Limba și Literatura Română de la Simularea Bacalaureatului de anul acesta.

Elevii gorjenii au început simularea examenului de Bacalaureat cu prima probă susținută la Limba și Litratura Română. Următoareale probe vor fi susținute de către elevi marți si miercuri, iar rezultatele vor fi comunicate individual în data de 15 martie 2024 şi vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii cu elevii, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral.

Obiectivul acestui examen este îmbunătăţirea performanţelor şcolare în perspectiva examenului din această vară prin adoptarea celor mai potrivite măsuri în acest sens.

https://youtu.be/RDys8OA03jo
 

Articole similare

Back to top button