Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Începutul sfârșitului la CEO

Sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia sunt îngrijorați și spun că asistă neputincioși la închiderea colosului energetic. Ultimele măsuri luate de conducerea companiei îi sperie pe mineri și energeticieni. Sindicalistul Manu Tomescu susține că, anul acesta, aproape 2.000 de salariați își vor pierde locurile de muncă. Manu Tomescu este mâhnit că oamenii s-au resemnat și nu mai vor să lupte pentru a salva Complexul Energetic Oltenia și implicit mii de locuri de muncă.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia discută zilele acestea despre reducerea programului de lucru. Acest lucru, spune Manu Tomescu, va însemna că angajații vor primi salarii mai mici.

Sindicalistul susține că nu au fost încă făcute concedieri pentru că mulți angajați la pensie, iar numărul salariaților a scăzut natural fără să fie nevoie de disponibilizări.

Închiderea Complexului Energetic Oltenia va însemna un dezastru pentru județul Gorj, susține Manu Tomescu.

Dacă programul de lucru va fi redus, respectiv nu se va mai lucra sâmbăta și duminica, ci doar de luni până vineri, salariații ar putea pierde 10% din salariu.

Articole similare

Back to top button