Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Dezamăgire în rândul comercianților

1 Martie nu a venit cu vânzări atât de bune pentru comercianții care și-au etalat mărțisoarele și florile în centrul municipiului Târgu Jiu. Oamenii spun că vânzările din acest an au fost mai slabe decât se așteptau și speră ca de 8 Martie situația să se schimbe.

Ziua de 1 Martie este ziua în care femeile primesc mărțișoare, flori și felicitări de la cei care le prețuiesc. Comercianții spun că florile au fost mai căutate anul acesta decât clasicele mărțisoare. Oamenii speră ca până la data de 8 Martie să își vândă marfa și să nu fie nevoiți să se întoarcă cu mărțișoarele acasă.

Mărţişorul este unul dintre cele mai vechi şi populare obiceiuri româneşti, iar tradiția comercianților de face vânzări în această zi i-a surpins, însă nu într-un mod plăcut. Vânzările din acest an nu s-au ridicat la măsura așteptărilor, iar oamenii speră ca data de 8 martie să îi salveze.

Articole similare

Back to top button