Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Masă caldă, în fiecare zi, la școală

Programul masa caldă în școli continuă. Peste 450.000 de copiii se pot bucura în fiecare zi de școală de o masă caldă. Elevii vor primi mâncare gătită pe lângă tradiționalul corn și lapte. Guvernul a aprobat acest program în care au fost înscrise deja peste 1000 de școli din țară, iar din județul Gorj sunt înscrise deja 18 unități școlare.

Programul masa caldă continuă și în anul 2024. Această inițiativă de a le oferi copiilor un pachet alimentar a venit din ideea de a ajuta elevii și familiile care nu au o condiție financiară bună. Măsura încurajează copiii să vină la cursuri având ca efect reducerea abandonului școlar. Nu doar elevii învățământului gimnazial beneficiază de acest program, ci și elevii din mediul liceal.

Elevii din 18 unități de învățământ din Gorj vor beneficia de masa caldă. Este vorba despre elevi din localitățile Baia de Fier, Turburea, Tismana, Târgu Jiu, Rovinari, Bumbești Pițic, Peștișani, Scoarța, Polovragi, Țânțăreni, Văgiulești, Roșia de Amaradia, Crasna, Telești, Logrești, Dănciulești și Lihulești.

Articole similare

Back to top button