Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

Locurile de parcare, motiv de revoltă

Este revoltă la Târgu Jiu după marcarea locurilor de parcare. Localnicii unui cartier din municipiu sunt nemultumiți pentru că liniile au fost trasate în plină stradă blocând astfel accesul mașinilor de mare tonaj, cum ar fi autospecialele de pompieri. Se întâmplă chiar în zona Pieței Centrale din Târgu Jiu, iar potrivit locatarilor din zonă, locul de parcare nou creat ar fi unul cu dedicație.

Locatarii din zonă critică administrația locală și spun că decizia de a marca un loc de parcare în plină stradă le pune viața în pericol.

Oamenii sunt revoltați că spun că nu este un caz singular.

Primarul Marcel Romanescu a declarat că va analiza situația, iar în cazul în care accesul mașinilor de mare tonaj este îngreunat, acel loc de parcare va dispărea.

Locatarii susțin că locul de parcare în cauză este unul cu dedicație și a fost creat pentru un politician local. Și în anii trecuți a fost scandal pe locurile de parcare fiind date cetățenilor locuri de parcare pe trotuare sau în scări de bloc.

Articole similare

Back to top button