Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

Sedințele PSD ținute cu angajații primarului

Adrian Tudor a dezvăluit în cadrul emisiunii Studioul Politic de la Gorj TV că  sedințele din cadrul Partidului Social Democrat se țin cu angajații de la Edilitara și cu polițiștii locali, cele două instituții fiind în subordinea primarului Marcel Romanescu. Mai mult, președintele Partidului Verde il acuză pe edil că obligă subalternii să își facă carnet de partid. În replică, Romanescu îl contrazice  pe Tudor și spune că doar 10% dintre membri PSD Gorj lucrează în cadrul celor două societăți.

Adrian Tudor a declarat că Partidul Social Democrat nu îl susține pe Marcel Romanescu pentru a câștiga Primăria Târgu Jiu și că angajații de la Edilitara și cei de la Poliția Locală sunt obligați să se încrise în PSD Gorj.

În replică, Marcel Romanescu spune că foarte puțini angajați din subordine s-au înscris în PSD, partidul sub sigla căruia a anunțat că va candida pentru încă un mandat de primar.

Romanescu îi reamintește lui Adrian Tudor că pe vremea când el făcea parte din PSD, peste 90 % dintre angajațiI din primărie aveau carnet de partid.

Adrian Tudor și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municpiului Târgu Jiu, din partea Partidului Verde.

Articole similare

Back to top button