Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Schimbari pentru șoferi

Vești bune pentru șoferii cu permis de conducere categoria B. Aceștia vor putea conduce vehicule mai grele de 3,5 tone. O directivă a Uniunii Europene va aduce schimbări semnificative pentru șoferii cu permis categoria B începând cu luna Martie 2024. Această măsură vizează extinderea capacității de conducere a șoferilor categoria B pentru a combate lipsa de șoferi.

În primă fază, șoferii cu permis categoria B vor avea dreptul de a conduce vehicule cu o greutate de până la 4,2 tone, față de limita actuală de 3,5 tone. Noua directivă propune extinderea acestei limite pentru a include vehicule cu o greutate de până la 4,250 kg, cu condiția ca acestea să fie motorizate cu combustibili alternativi.

În concluzie, schimbările propuse în cadrul directivei Uniunii Europene privind permisele auto vor aduce modificări semnificative pentru șoferii cu permis categoria B, deschizându-le posibilitatea de a conduce vehicule mai grele și aducând o serie de reguli noi și moderne în privința obținerii și menținerii permiselor de conducere.

Articole similare

Back to top button