Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Tinerii liberali din capitală, vizită în Gorj

Tinerii liberali din capitală au fost în vizită în județul Gorj. Zeci de tineri au participat la activități de echipă și au spus povești în jurul focului de tabără. Grupul de adolescenți din București a fost uimit de frumusețile pe care le are județul nostru și au spus că vor reveni de ori de câte ori vor avea ocazia.

Un grup de tineri liberali a trăit o experiență de neuitat în Gorj. Tinerii cu dorința de a face o schimbare în comunitate au avut ocazia să se întâlnească față în față cu colegii de partid din Gorj și să își facă planuri politice de viitor. Și-au împărtășit ideile și au avut parte și de activități în echipă.

Prin aceste schimburi de experiență tinerii promovează tot ce este frumos în țară și descoperă locuri de care nu au auzit. Experiența a fost unică pentru grupul venit în Gorj, iar adolescenții au spus că își vor îndruma prietenii să viziteze județul nostru care ascunde peisaje de poveste.

Articole similare

Back to top button