Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSănătateSliderUltima ora

Mărțișoarele, ținta hoților

Târgul de Mărțișor de la Târgu Jiu a debutat cu stângul. Poliția este în alertă după ce, noaptea trecută, hoții au furat dintr-o tarabă zeci de mărțișoare. Comercianții au rămas uimiți să constate că „vestitorul primăverii” a devenit acum ținta hoților. Comercianții dau vina pe autoritățile locale și spun că nu este posibil ca să nu fie asigurată paza mai ales în Piața Prefecturii, acolo unde are loc Târgul de Mărțișor. In replică, primarul Marcel Romanescu susține că este imposibil de asigurat paza la peste 100 de corturi și declară că acesta nu este un caz similar.  Au mai existat furturi si în trecut, adaugă Romanescu.

Un comerciant care a venit la Târgul de Mărțișor din Târgu Jiu s-a trezit cu masa goală. Hoții au dat atacul peste noapte și au plecat cu zeci de mărțișoare.

Cum oamenii care au închiriat spaţii de vânzare nu au asigurată paza, s-au îndreptat acum spre poliție.

Primarul Marcel Romanescu nu este străin de aceste incidente și spune că obligația comerciantului este de a-și asigura produsele.

De frică comerciații spun acum că trebuie să-și ia marfa acasa sau să-și asigure corturile mai bine.

Poliția încearcă acum să găsească hoțul de mărțișoare.

Articole similare

Back to top button