Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Revoltă în Piața Centrală din Târgu Jiu

În piața din municipiul Târgu Jiu se fură „ca-n codru”. Piețarii spun că au ajuns în culmea disperării. Marfa le dispare peste noapte și oamenii spun că nimeni nu îi bagă în seamă. Piețarii se plâng că nu există un paznic care să le asigure produsele, cu toate că ei plătesc pentru acest lucru. Nu doar paznicul este inexistent, ci și responsabilul pieței a dispărut.

Revoltă în rândul piețarilor. Oamenii spun că marfa le este furată și sunt revoltați că le sunt asigurate tarabele, dar doar pe hârtie. Nimeni nu a răspuns strigătului disperat al vânzătorilor a căror marfă a fost furată.

Oamenii au ajuns la capătul răbdării și consideră o bătaie de joc ce fac autoritățile locale din Târgu Jiu.

Piețarii sunt revoltați de faptul că sunt pasați de la un om la altul și nimeni nu face nimic. Nu doar lipsa paznicului este o problemă, ci și modul cum se prezintă piața. Nu este făcută curățenie la timp, existând șoareci și resturi la tot pasul.Adrian Dăianu, directorul Edilitara, nu a putut fi contactat pentru a ne oferi un punct de vedere referitor la acest subiect.

Articole similare

Back to top button