Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Nu vor alianță la Gorj

Deși liderii de la centru au dat undă verde președinților de filiale să facă alianțe în teritoriu, acest lucru nu se va întâmpla la Gorj. Partidul Național Liberal a precizat că nu ar putea să stabilească anumiți candidați comuni cu PSD la primării sau la Consiliul Județean. Gabriela Târsu, secretarul general al PNL Gorj, a declarat că liberalii nu au găsit până acum o cale de mijloc pentru a colabora cu PSD și nu o vor face nici de acum înainte.

Gabriela Târsu, secretarul general al PNL Gorj, a declarat că nu se pune problema de un candidat comun PNL-PSD la alegerile locale.

În schimb cei de la USR Gorj cred că între cele două partide există deja o înțelegere.

Și președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, este de părere că liderii celor două partide se pot înțelege în privința candidaților și la Gorj.

Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a declarat că a încercat în repetate rânduri să discutate cu președintele PSD Gorj, Mihai Weber, pentru a ajunge la o înțelegere în beneficiul cetățenilor, însă liderul social democraților nu a dat curs discuțiilor.

https://youtu.be/OGhqhxUN8Gg
 

Articole similare

Back to top button