Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocialUltima ora

Legea pensiilor modficată din nou

Legea pensiilor din România a suferit din nou modificări. După noua lege cei care au o vechime de 15 ani în muncă vor primi doar 45% din salariul brut, iar acestuia i se va adăuga 1% pentru fiecare an muncit în plus. Un număr mare de pensionari vor primi pensia minimă de 1280 de lei și asta pentru că aceștia au muncit între 15 și 25 de ani.

Noul calcul al pensiei se bazează atât pe perioada de cotizare, cât și pe veniturile pe care le-a avut angajatul. Numărul celor care vor primi pensia minimă de 1280 de lei se ridică la nivelul milioanelor. Unii oamenii spun că acest lucru nu este chiar nedrept pentru că, spun ei, sunt alții care beneficiază de o pensie minimă fără să fi muncit o zi.Cei mai mulți spun că această pensie minimă este în bătaie de joc.Noul calcul al pensiei se bazează atât pe perioada de cotizare, cât și pe veniturile pe care le-a avut angajatul.

Articole similare

Back to top button