Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Bărbat găsit mort în stradă

Un bărbat de 66 de ani din municipiul Târgu Jiu a fost găsit fără suflare pe un trotuar din oraș . Cetățenii care treceau prin zona Bulevardului Republicii au vazut trupul bărbatului la pământ și speriați au chemat imediat o ambulanță. Oamenii legi au intervenit de urgență, însă a fost prea târziu pentru a-l resuscita.

Bărbat a fost găsit mort în plină stradă în fața sediului Direcției de Taxe și Impozite. A picat ca secerat în plină stradă, iar trecătorii au fost cei care au alarmat autoritățile. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe care au încercat să îi salveze viața bărnatului, însă nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.

În aceste momente polițiștii au demarat o anchetă și a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ancheta contină, trupul bărbatului fiind transportat la SML, acolo unde se va stabili cauza decesului.

Articole similare

Back to top button