Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

Sedințe secrete la Bengești Ciocadia

Cenzură într-o comună din Gorj! Primarul din localitatea Bengești Ciocadia a interzis filmările în timpul ședințelor de consiliu local. Discuțiile, unele aprinse, nu vor mai fi acum înregistrate. Decizia a fost luată de primarul Victor Geogia, împreună cu câțiva aleși locali, după ce un consilier liberal a întregistrat ultimele ședințe în care a sesizat numeroase nereguli cu privire la activitatea angajaților primăriei.

Consilierul PNL, Marian Mocioi, spune că măsura este una nedreaptă, iar primarul localității vrea să ascundă neregulile din primăria pe care o conduce.

Marian Mocioi consideră că s-a făcut o ilegalitate și a depus o sesizare la Prefectura Gorj.

Primarul comunei Bengești Ciocadia spune că propunerea ca sedintele să nu mai fie înregistrate a venit de la consilieri. Victor Geogia susține că nu are nimic de ascuns și promite că sedintele de CL vor fi făcute publice atunci când va fi achiziționată aparatură omologată pentru înregistrarea acestora.

Prefectura Gorj va decide dacă măsura luată de primar este una legală.

 

Articole similare

Back to top button