Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Sătui de munca din afară, caută soluția în țară

Un cuplu de gorjeni vrea să își câștige existența în România. Sătui de munca din străinătate, familia de gospodari vrea să dea viață unui punct gastronomic chiar în locuința proprie. Cei doi au cerut sprijinul senatorului de Gorj, Ion Iordache, care a răspuns solicitării. Iordache s-a întâlnit cu cei doi oameni dornici să promoveze rețele românești și care nu ar da România pe nicio altă țară.

Plecați de ani buni pe alte meleaguri, gorjenii au decis să revină în locul unde au crescut și să își deschidă o afacere. Din dorința de a-și câștiga existența prin muncă, Liliana și familia ei au decis să își transforme bucătăria în restaurant. Cei doi au apelat la senatorul Ion Iordache, care a răspuns familiei că o va sprijini și va fi alături de toți gorjenii pasionați de bucătărie.

Senatorul Ion Iordache a declarat că este încântat când vede gorjeni care vor să se întoarcă acasă și vor să contribuie la dezvoltarea locală.

Articole similare

Back to top button