Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateUltima ora

Pensiile militare ar putea fi eliminate

Un nou proiect de lege prin care pensiile militare ar urma să fie eliminate pentru polițiști, jandarmi, militari și alți funcționari publici condamnați penal pentru infracțiuni de corupție, urmează să fie dezbătut în Parlamentul României. Oamenii spun că ar trebui făcute demersuri și pentru eliminarea pensiilor speciale.

Militarii, polițiștii, jandarmii și funcționarii publici cu statut special care încalcă  legea nu ar trebui să beneficieze de aceste pensii militare, pentru că este imoral. Declarația îi aparține parlamentarului Andrei Lupu, cel care a și depus acest nou proiect de modificare a legii pensiilor militare de stat. Oamenii spun că această lege ar trebui dată și celor care au pensii speciale nu doar militare.Conform declarației deputatului Andrei Lupu, în anul 2021, peste 176 de lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne au fost declarați suspecți în dosare penale pentru luare de mită în formă continuată.

Articole similare

Back to top button