Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateUltima ora

Internetul în Parlament, limitat

Atacurile cibernetice de luna trecută în care au fost accesate documente personale ale parlamentarilor au dus la implementarea unor măsuri de securitate cibernetică. Una dintre măsuri este restricționarea accesului  la internet,  dar și la anumite servicii și platforme.

Restricțiile sunt aplicate atât  parlamentarilor, cât și tututor celor care folosesc infrastructura de date a instituţiei, indiferent de funcția ocupată. Printre parlamentarii cărora le-au fost accesate datele se numără și premierul Marcel Ciolacu. Parlamentarul Gheorghe Pecingină spune că atacurile cibernetice nu l-au afectat și asta pentru că el folosește doar conexiunile de acasă și datele mobile.Deputatul Radu Miruță este însă de o altă părere și spune că mai mult ar trebui să se lucreze la siguranța cibernetică din Parlamentul României și nu la limitarea accesului la interent.Ancheta care s-a desfășurat după aceste atacuri a dus la descoperirea unui dispozitiv care nu aparținea Camerei Deputaților. Oamenii legii încearcă să afle acum cine se află în spatele acestor atacuri.

Articole similare

Back to top button