Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Comasarea, o corvoadă pentru cetățeni

Comasarea alegerilor reprezintă o corvoadă pentru cetățeni. Oamenii sunt speriați de această decizie și spun că va fi o problemă atunci când în secțiile de vot vor primi mai multe buletine pe care trebuie să le ștampileze. Oamenii cred că cinci buletine de vot îi vor pune în dificultate.

Comasarea alegerilor este un subiect care este dezbătut de luni întregi. Cu toate că mulți o privesc ca pe o decizie bună, atât pentru economie, cât și pentru cetățeni, oamenii declară contrariul. Gorjenii sunt speriați de vestea că vor fi încărcați cu un număr mare de buletine de vot.

Comasarea alegerilor poate reprezenta o serie de provocări pentru cetățenii de rând și asta pentru că dacă alegerile europarlamentare vor fi comasate cu cele locale, oamenii vor primi cinci buletine de vot: pentru europarlamentari, pentru primar, pentru președinte al Consiliului Județean, pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean.

Articole similare

Back to top button