Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Sondaj surpriză la Târgu Jiu! Romanescu: ,, Nici dacă lua procentele de pe crucile din cimitir nu ieșea așa de bine”

Surpriză de proporții la Târgu Jiu! Potrivit unui sondaj de opinie, apărut în spațiul public, președintele Partidului Verde se află în preferințele electoratului privind intenţiile de vot la alegerile locale. Este vorba despre Adrian Tudor, fostul viceprimar al muncipiului, care este plasat pe locul doi în acest sondaj, după primarul Marcel Romanescu. Părerile privind acest sondaj sunt însă împărțite. În timp ce Romanescu spune că este un sondaj de manipulare, Adrian Tudor este de părere că primarul pierde din susținători.

Potrivit sondajului, Adrian Tudor, în prezent consilier municipal şi preşedinte al Partidului Verde Gorj, ar urma să primească peste 17%  voturi dacă ar candida pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu.

Primarul Marcel Romanescu nu are încredere în acest sondaj și îl ironizează pe fostul viceprimar Adrian Tudor.

Adrian Tudor îl contrazice pe Romanescu și spune că sondajul a fost realizat chiar de PSD, partidul din partea căruia va candida Marcel Romanescu la Primăria Târgu Jiu.

Conform unor surse citate de presa locală, sondajul ar fi fost realizat de Partidul Social Democrat, fiind chestionate peste 1000 de persoane. În sondaj, Marcel Romanescu este cotat cu 22,3%, iar Adrian Tudor are încrederea a 17,1% dintre cetățeni.

Articole similare

Back to top button