Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Telefonul mobil, interzis în școli

Se interzice folosirea telefoanelor mobile în timpul orelor. Profesorii pot confisca telefoanele elevilor și să le restituie la finalizarea orelor de curs în ziua respectivă, după cum se arată în propunerile Consiliului Național al Elevilor pentru Statutul elevului. Propunerile au fost concepute ca urmare a schimbărilor produse de noua Lege a învățământului preuniversitar și au fost înaintate Ministerului Educației.

Eleviilor le este interzis să utilizeze telefoanele mobile sau orice alt echipament de comunicații electronice în timpul desfășurării orelor de curs, a examenelor, a olimpiadelor și a concursurilor școlare, inclusiv în timpul activităților educaționale care se desfășoară în afara unităților de învățământ, cu excepția utilizării acestora în timpul pauzelor, în scop educativ, cu acordul cadrului didactic sau în spațiile autorizate explicit de regulamentul intern al unității de învățământ.

Această masură trebuie să îi disciplineze pe copii.

În mod cert, este interzisă utilizarea telefoanelor mobile în timpul orelor de curs, deoarece acestea pot perturba modul de concentrarea al elevilor.

Articole similare

Back to top button