Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Protest la Târgu Jiu

Minerii și energeticenii din CEO au protestat în fața sediului Casei Județene de Pensii și CE Oltenia. Protestatarii le-au cerut demisia din funcție celor de la conducerea companiei și spun că vor continua protestele până când cerințele lor vor fi rezolvate.

În fața sediului Casei Județene de Pensii Gorj s-au scandal mesaje precum „Vrem dreptate” sau „Aplicați legea sau Demisia”. Angajați ai CEO și foști salariați ieșiți la pensie și-au spus nemulțurile legate de legea 197 și despre adeverințele pe care nu le-au primit, deși le-au solicitat de mai bine de 2 ani.

Protestatarii au încercat să vorbească cu purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii, însă nu au reușit. Aceștia au fost revoltați că juristul instituției i-a invitat în birou pentru discuții.  

Protestele angajaților din colosul energetic vor continua. Angajații își doresc ca în acest an electoral clasa politică să fie alături de ei și să le rezolve problemele.

Articole similare

Back to top button