Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaSliderSocialUltima ora

Gala Sportului Românesc

Sportivii care au obținut medalii și au reprezentat România în competiții de pe alte meleaguri au fost premiați și aplaudați la scară largă. Sportivii au fost premiați și încurajați să meargă mai departe pe acest drum și să cucerească noi medalii pentru România.

Sportivii cu rezultate bune în olimpiade au urcat pe scenă la Gala Sportului Românesc, unde au primit premii. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost alături de sportivi și a ținut un discurs emoționant prin care a încurajat generațiile viitoare să practice sport pentru a duce mai departe istoria glorioasă a sportului românesc.

Nicolae Ciucă a fost cel care le-a înmânat premiile campionilor și i-a felicitat. Nu doar liderul Senatului a ținut să vorbească pe scenă, ci și sportivii, care au mărturist cu emoție că le sunt recunoscători profesorilor care i-au îndrumat.

Agenția Națională pentru Sport a organizat „Gala Sportului Românesc”. În cadrul evenimentului au fost recompensați sportivii și colaboratorii care au performat în anul 2023.

Articole similare

Back to top button