Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Un an de la cutremurele care au zguduit Gorjul

S-a împlinit un an de la producerea cutremurelor care au zguduit județul Gorj. Seismele au creat panică printre oameni, iar mai multe clădiri au fost distruse. Cea mai gravă situație a fost înregistrată în comuna Arcani, acolo unde o școală, dar si două biserici, au fost grav afectate, iar specialiștii au decis ca unitatea de învățământ să fie demolată. Acum, la un an de la producerea seismelor, oamenii își amintesc cu groază momentele de panică prin care au trecut.

Imaginile au fost surprinse în luna februarie a anului trecut. Au urmat momente de panică, mai mulţi oameni au fugit în stradă şi au sunat la 112. Pe rețele de socializare au început să curgă fotografii și imagini cu urmările cutremurului din Gorj: oameni speriaţi, avarii la maşini, fisuri în pereţii clădirilor, tencuială căzută, bucăți desprinse din fațadele clădirilor vechi. Acum, la un an de la producerea seismelor, cladirile arată la fel.

Localitatea Arcani a fost cea mai afectată de cutremure. O școală a fost demolată, iar două biserici stau să cadă. Oamenii își amintesc cu groază clipele de panică prin care au trecut în urmă cu un an.

Pe 13 februarie s-a produs primul cutremur puternic care a avut loc în județul Gorj. A avut o magnitudine de 5,2 grade pe scara Richter. A doua zi, pe 14 februarie, fix în urmă cu un an, s-a produs cel de-al doilea cutremur care a avut o magnitudine de 5,7 grade pe scara Richter.

Articole similare

Back to top button