Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Salarii în funcție de rezultate

Salariile profesorilor ar putea crește în funcție de notele pe care le obțin elevii la clasă. Aceasta este propunerea cu care a venit Ministrul Educației după ce profesorii au solicitat majorări salariale. Acum, guvernanții le solicită profesorilor creșterea performanței.

În ultimii ani rezultatele pe care le obțin elevii la evaluarea națională sunt tot mai dezastruase. Autoritățile consideră că o parte din vină este a profesorilor și aceștia ar trebui să predea mai mult la clasă. Dascălii sunt de altă părere și spun că este ușor să iei o astfel de decizie din scaunul de ministru, dar mai greu este să înveți un copil care nu își dă silința.

Reprezentantul profesorilor subliniază că acest lucru ar fi posibil doar în cazul în care etapa trecerii din mediul gimnazial la mediul liceal ar fi mai drastică și elevii nu ar mai putea intra cu orice notă la liceu.

Noua lege a salarizării  va cuprinde un sistem prin care salariile vor reflecta, în mod corect, nu doar respectul cuvenit meseriei, dar şi performanţa.

Articole similare

Back to top button