Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Reținut după bătaie

Bătaie pe strada Nicolae Titulescu din Târgu Jiu. Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de alcool, doi tineri, în vârstă de 25 și 26 de ani, din Târgu Jiu, s-au agresat recirproc, provocând de asemenea daune materiale prin spargerea unui geam ce aparține unei societăți comerciale și distrugerea unui telefon mobil.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere. În urma probatoriului administrat de către polițiști, a fost dispusă efectuarea în contnuare a urmăririi penale față de bărbatul în vârstă de 26 de ani, sub aspectul săvârșirii în concurs a infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ulterior, față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Gorj.

Articole similare

Back to top button