Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocial

Managerul CE OLTENIA, Dan Iulius Plaveti, reacție după descinderi

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Dan Iulius Plaveti, a reacționat după ce procurorii DNA au descins în companie. Șeful colosului energetic a declarat că va trece la măsuri administrative în cazul directorului din cadrul Electrocentralei Rovinari, Iosif Chircă, care a fost pus sub control judiciar după ce a luat 5000 de euro mită.

Declarațiile managerului Complexului Energetic Oltenia, Dan Iulius Plaveti, după descinderile procurorilor DNA în companie au fost ferme și decisive. El a subliniat că vor fi luate măsuri administrative în cazul directorului Electrocentralei Rovinari, Iosif Chircă, sub control judiciar pentru acuzația de luare de mită. Plaveti a reiterat angajamentul firmei pentru transparență și integritate, subliniind că astfel de acțiuni nu vor fi tolerate în conducerea companiei.

In lumina acestor evenimente, Complexul Energetic Oltenia reafirmă determinarea sa de a respecta legea și de a promova standarde ridicate de etică și integritate în toate aspectele activității sale.

Articole similare

Back to top button